Personeelsfeest XL

Nieuw bij Enkhuizen Beleving; Personeelsfeest XL

Uit ervaring weten wij dat het voor sommige mensen best lastig kan zijn om een passende activiteit te organiseren voor een grotere groep. Wij van Enkhuizen Beleving willen u daarom graag het werk uit handen nemen. We zorgen ervoor dat de gehele dag van top tot teen verzorgd wordt. Wij bedenken dus de activiteiten, organiseren de lunch , regelen de borrel en het diner, onderhouden de contacten, organiseren de feestavond, etc. Alles is mogelijk.

Bij activiteiten kunt u denken aan een quiz, puzzeltocht, Wie is de Haring, zeskamp, sport & spelmiddag, boottochtje, etc. Bij dit arrangement heeft u de controle en doen wij het werk.

Hoe werkt het:

Na het eerste contact wordt er een vrijblijvende afspraak gemaakt waarin u uw wensen kenbaar maakt. Aan de hand van de wensen en het budget gaan wij aan de slag om een passend programma te maken. Daarna ontvangt u een offerte. Na eventuele aanpassing en goedkeuring gaan wij aan de slag om alles te organiseren en kunt u net zo ontspannen toeleven naar de dag als uw collega’s, klanten, vrienden, clubgenoten of familieleden.

Wij zorgen voor een onvergetelijke beleving!

Samenwerken
Actie
Spelelement
Cultureel
Kosten Aantal deelnemers Tijdsduur
In overleg v.a. 25 personen In overleg

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over de mogelijkheden of zijn sommige punten nog onduidelijk? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u natuurlijk graag.