Even voorstellen

Wij zijn Jaap Fölsche en Bjorn Tijssen en zijn naast het runnen van Enkhuizen Beleving beiden werkzaam binnen het onderwijs. Onze passie zit in Sport, spelletjes én natuurlijk het organiseren van originele activiteiten. Wij streven ernaar om onze klanten een succesvol evenement te bieden.

Na jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen en omdat wij én ook onze deelnemers ontzettend veel plezier beleefden aan deze activiteiten, besloten wij in 2012 een eigen bedrijf te beginnen.

Betrokkenheid

Bij een boeking nemen wij altijd persoonlijk contact op met de klant om een evenement op maat te organiseren. Doordat wij altijd aanwezig zijn gedurende de gehele activiteit onderscheiden wij ons ten opzichte van andere evenementen bureau’s. Van begin tot eind krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient.

Enkhuizen Beleving

De naam Enkhuizen beleving komt voort uit het feit dat onze activiteiten zich met name afspelen in en rondom Enkhuizen. (maar ook buiten Enkhuizen zijn wij op locatie te boeken) De naam beleving spreekt natuurlijk voor zich. Bij onze activiteiten staat namelijk de beleving van de deelnemers centraal.


Wij zijn trots op onze stad en hopen dat ons bedrijf een bijdrage levert aan de promotie van Enkhuizen. En dat iedereen ervaart dat Enkhuizen een heuse beleving is!

neem gerust contact met ons op