Personeelsfeest XL

Nieuw bij Enkhuizen Beleving; Personeelsfeest XL

Uit ervaring weten wij dat het voor sommige mensen best lastig kan zijn om een passende activiteit te organiseren voor een grotere groep. Wij van Enkhuizen Beleving willen u daarom graag het werk uit handen nemen. We zorgen ervoor dat de gehele dag van top tot teen verzorgd wordt. Wij bedenken dus de activiteiten, organiseren de lunch , regelen de borrel en het diner, onderhouden de contacten, organiseren de feestavond, etc. Alles is mogelijk.

Bij activiteiten kunt u denken aan een quiz, puzzeltocht, Wie is de Haring, zeskamp, sport & spelmiddag, boottochtje, etc. Bij dit arrangement heeft u de controle en doen wij het werk.

Hoe werkt het:

Na het eerste contact wordt er een vrijblijvende afspraak gemaakt waarin u uw wensen kenbaar maakt. Aan de hand van de wensen en het budget gaan wij aan de slag om een passend programma te maken. Daarna ontvangt u een offerte. Na eventuele aanpassing en goedkeuring gaan wij aan de slag om alles te organiseren en kunt u net zo ontspannen toeleven naar de dag als uw collega’s, klanten, vrienden, clubgenoten of familieleden.

Wij zorgen voor een onvergetelijke beleving!

Samenwerken3.5/5
Actie3.5/5
Spelelement3.5/5
Cultureel3.5/5
 KostenAantal deelnemersTijdsduur
In overlegv.a. 25 personenIn overleg